Vulcanizare mobila

24 ore
Sevicii de vulcanizare mobila non stop pentru reparatia anvelopelor si rotilor cu deplasare prin Chisinău si Moldova

Apelare urgenta a vulcanizarii mobile zi si noapte

fara zile de odihna si pauza de masa

Vulcanizare mobila non stop - este un serviciu indispensabil pentru fiecare iubitor de masini. De la prima aparitie a vulcanizarii mobile in Moldova de la vulcanizarea AvtoShina.md, aceasta a devenit o adevarata sensatie. Pentru ca pina acum, niciodata, iubitorii autohtoni de masini nu au vazut o vulcanizare atit de rapida si profesionala. Acum, fiecarui doritor i se ofera servicii de vulcanizare non stop chisinau, preturile carora cu-adevarat sunt disponibile pentru fiecare, in acelasi timp, deservirea are loc anume acolo unde alegeti dumneavoastra. Aceasta este foarte comod! Dumneavoastra nu trebuie sa parcurgeti tot orasul ca sa ajungeti la o vulcanizare cunoscuta. Vulcanizarea AvtoShina – disponibila zi si noapte, este in stare sa elimine dificultati de orice complexitate legate de anvelope. Pur si simplu, apelati consultantii de la vulcanizare, povestisi despre problema dumneavoastra si dupa ceva timp la dumneavoastra va veni vulcanizarea mobila. Chisinaul si alte punte populate ale republicii deja de mult utilizeaza cea mai buna vulcanizare pentru reparatia rapida si schimbarea anvelopelor.

Vulcanizare mobila pret in Chisinau si Moldova

Automobilul dumneavoastra are nevoie de reparatia rapida a anvelpelor? Nu trebuie din cauza aceatra sa va modificati planurile! Caci reparatia anvelopelor si alte servicii de vulcanizare nu vor necesita mult timp, daca dumneavoastra veti apela la serviciul de vulcanizare mobila cu deplasare de la vulcanizarea AvtoShina.md. Noi oferim cele mai bune preturi la serviciile de vulcanizare in Moldova si suntem gata sa venim la dumneavoastra la orice adresa. Alegeti vulcanizarea calitativa in Chisinau. Orice servicii necesare va pot fi oferite in parcarea oficiului dumneavoastra, in curtea casei, sosea de oras sau tara. Sunati la AvtoShina.md si vulcanizarea mobila non stop va va oferi orice tip de ajutor! Reparatia anvelopelor, inlatuarea taieturilor si echilibrarea rotilor pretul carora va va uimi in mod placut – toate acestea si multe altele sunt disponibile intr-un termen rapid fiecarui iubitor de masini din tara.

AvtoShina.md – cea mai buna vulcanizare mobila capabila sa va transforme masina dumneavoastra in cel mai scurt timp! Primiti impreuna cu noi servicii de vulcanizare de incredere, si de asemenea aflati locul unde se produce echilibrarea calitativa a rotilor, pretul careia poate sa va economiseasca banii.

Vulcanizare mobila in lucru
5
ani pe piata
2841
anvelope am reparat
1374
anvelope am reparat
5000+
clienti multumiti

De ce ne aleg pe noi?

Pentru ca noi suntem cei mai buni
Preturi accesibile
Preturi accesibile
Preturi accesibile
Comoditatea vulcanizarii
Automobil de vulcanizare mobila
Cit costa reparatia penei de cauciuc?
Pretul depinde de amploarea defectiunii. De obicei, nu este mai mult de 400-600 lei, tinind cont de costul deplasarii vulcanizarii mobile.
Cum de apelat vulcanizarea mobila?
Apelati-ne pe numarul 068 202 547, alegeti timpul si locul comod pentru dumneavoastra, operatorul nostru va scrie toate datele dumneavoastra si la dumneavoastra va veni o masina cu tot echipamentul necesar pentru vulcanizare.
In cit timp ajunge vulcanizarea mobila?
De obicei echipa noastra ajunge in 20 de minute daca apelul este din oras, in afara orasului timpul depinde de distanta.
Se poate de apelat vulcanizarea mobila pentru a porni o masina?
Din pacate nu, noi ne ocupam de schimbarea anvelopelor, depozitarea sezoniera a anvelopelor si reparatia anvelopelor.
Ce orar de lucru aveti?
Noi lucram zi si noapte si fara zile libere, suntem gata sa venim la dumneavoastra in orice timp.

Ati spart roata? Nu aveti o anvelopa in plus?

Apelati-ne pe noi! Vom veni, va vom repara roata si vom efectua echilibrarea.

Serviciile vulcanizarii mobile

Alegerea si livrarea anvelopelor
Reparatia anvelopelor
Schimbarea sezoniera a anvelopelor
Schimbarea sezoniera a anvelopelor
Vulcanizare zi si noapte
Echilibrarea rotilor
Livrarea anvelopelor
Servicii suplimentare de vulcanizare

Aveti nevoie

de vulcanizare mobila?
1
Vom veni in orice regiune a Moldovei si vom repara anvelopele dumneavoastra, veti putea sa continuati linistiti deplasarea in orice directie.
2
Vom livra si va vom monta anvelope noi, nu trebuie sa pierdeti timp pentru a merge la magazin si dupa aceasta la vulcanizare, noi vom face totul.
3
Nu aveti unde sa depozitati anvelopele intre anotimpuri? Lasati anvelopele dumneavoastra noua pentru depozitare sezoniera, vom veni si vom lua anvelopele pentru depozitare la un depozit special.
4
Ati observat schimbari in modul de conducere? Vom veni la dumneavoastra si vom efectua echilibrarea rotilor.

Posibilitatile

vulcanizarii mobile

Apelati numarul 068 202 547 si spuneti-ne despre problema cu care va confruntati. Vulcanizarea auto non stop reactioneaza la apelurile clientilor. Noi – suntem prima vulcanizare de tip mobil din Moldova si pe parcursul functionarii noastre indelungate, am reusit sa ne reomandam ca specialisti cu experienta, care sunt capabili sa rezolve probleme de orice complexitate. Cu noi dumneavoastra veti putea beneficia de echilibrarea rotilor in Chisinau si alte regiuni populate ale tarii, utilizind cel mai performant echipament european. Nu aveti ce sa faceti cu anvelopa schimbata? Puteti sa o lasati la noi pentru depozitare. Noi garantam pastrarea in siguranta a rotilor dumneavoastra si schimbarea anvelopelor la venirea celuilalt sezon.

Beneficiile esentiale ale vulcanizarii noastre mobile zi si noapte din Chisinau :

  • Calitate inalta a serviciilor de vulcanizare
  • Echipament modern si tehnologii avansate
  • Pornire de indata dupa apel
  • Spectru larg de posibilitati al vulcanizarii mobile zi si noapte
  • Abordare personala fata de fiecare client
  • Servicii de vulcanizare mobila zi si noapte in Chisinau

Preturi

Pentru vulcanizare cu deplasare
Autoturisme
R12 - R15 R16 R17 R18 R19 R20
320 MDL 340 MDL 370 MDL 420 MDL 480 MDL 550 MDL
Crossover, Minivan, SUV
R12 - R15 R16 R17 R18 R19 R20
360 MDL 400 MDL 440 MDL 480 MDL 560 MDL 620 MDL
Servicii suplimentare:
Comanda minima: de la 300 MDL
Comanda in timpul noptii: +100 MDL
Comanda in imprejurimile Chisinaului: +50 MDL
Comanda din orice regiune a tarii: 7 MDL/KM
Reparatia taieturilor si penelor de cauciuc: De la 300 MDL
Comada simpla: 50 MDL/ora

Servicii de vulcanizare

in Moldova si Chisinau

AvtoShina.md – aceasta este schimbarea sezoniera a anvelopelor deja astazi, fara necesitatea de a sta in riduri lungi. Nu trebuie sa aminati aceea ce puteti sa faceti fara dificultate astazi. Indepliniti responsabilitatile de serviciu si nu pierdeti timpul. Caci in timp ce dumneavoasta va ocupati de treburile voastre, vulcanizarea mobila se va ocupa de ingrijirea anvelopelor voastre. Cu noi dumnevoastra beneficiati de servicii rapide de vulcanizare, preturile carora vor contribui la economisirea banilor. Noi avem grija de clientii nostri si oferim preturi accesibile la serviciile de vulcanizare. In comparatie cu orice vulcanizare stationara, vulcanizarea zi si noapte - este cu adevarat un asistent indispensabil pentru orice șofer.

Apelati-ne in orice timp

si peste 10 minute operatorul va trimite la dumnevoastra o masina cu o echipa de profesionisti!

scroll